Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πιθανή προσθήκη FOV sliders σε μελλοντικούς τίτλους Call of Duty

*
Φαίνεται ότι η Sledgehammer Games ετοιμάζεται να προσθέσει επιλογές για τον καθορισμό του field of view σε μελλοντικές εκδόσεις του Call of Duty για κονσόλες. Το χαρακτηριστικό που ονειρεύονται εδώ και πολλά χρόνια οι console gamers αναφέρθηκε εμμέσως ο senior development director του studio, Adam Iscove, μετά από το live stream για το multiplayer του Call of Duty: Vanguard.

Υψηλότερη τιμή στο field of view σημαίνει ότι οι παίκτες βλέπουν πολλά περισσότερα πράγματα στο οπτικό τους πεδίο και προσφέρει το πλεονέκτημα του καλύτερου εντοπισμού εχθρών και αντικειμένων. Παρά το γεγονός ότι το στο παρακάτω post δεν αναφέρονται συγκεκριμένες κονσόλες, τα ονόματα των πλήκτρων στην εικόνα αντιστοιχούν σε controller του PlayStation.


Τέλος, δεν αποκλείεται οι όποιες αλλαγές να έρθουν και στο Call of Duty: Warzone, που θα βασίζεται στην ίδια τεχνολογία με το Vanguard.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*